STAAY ART HOME DESIGN
brengt het verre verleden van meer dan 5000 jaar oude beschavingen weer tot leven in uw huis. Staay Art maakt van het verleden weer heden. Altijd al op zoek naar iets anders?

Staay Art geeft u die mogelijkheid, een deur naar een lang vergeten tijd, het rijk der goden, een extra dimensie in uw huiskamer; laat die muren leven, maak van die kale lange muur één groot kunstwerk. De mogelijkheid is hier.

Staay Art home design is gespecialiseerd in diverse groepen: Egypt style, Maya style, Tolteken style, Azteken style, Inca style en Nasca style..

Over deze beschavingen is mijn kennis groot en ik heb deze (meerdere malen) bezocht. Door hun kunst, kennis en kolossale bouwwerken hebben ze mij weten te inspireren. Ze hebben mij laten zien dat het onmogelijke mogelijk is. Door hun gift aan mij worden deze kunstwerken geboren.

Piramides van heel oude beschavingen staan werkelijk overal op deze wereld en met de tijd zal ik ze bezoeken. En er zijn nog tal van andere beschavingen waarover ik kennis wil vergaren. Ook in deze beschavingen zal ik mij verdiepen, ze bezoeken om zo te horen en te zien wat ze me vertellen, zodat ik er met die wetenschap kunst van kan maken.

Op dit moment ben ik geconcentreerd bezig om vorm te geven aan kunstwerken die ik uit de bron van bovenstaande beschavingen put. Zij geven mij de creatie en inspiratie voor deze vorm van kunst die in elk interieur tot zijn recht komt.

Staay Art verzekert u van een waardig kunstwerk zonder poespas, maar met klare en ware taal; niet onze taal maar de taal van de goden. Laat ze spreken in uw huis. Een deur naar een lang vergeten en verloren tijd, de bron der beschaving…... STAAY ART HOME DESIGN, tijdloos in een druk bestaan.